El Casal Riudomenc, seu del FRAME Film Festival

El FRAME Film Festival és un festival itinerant de curtmetratges amb diferents seus, que s'aniran succeint al llarg del 2024.

Elena Domingo

Periodista

Assistents al FRAME Film Festival els dies 1 i 2 de març a Riudoms
Assistents al FRAME Film Festival els dies 1 i 2 de març a Riudoms

El FRAME Film Festival, festival itinerant de curtmetratges, va fer parada divendres i dissabte passat, 1 i 2 de març, al Casal Riudomenc. Durant dos dies es van projectar 20 curts, dos dels quals en estrena absoluta. En acabar les projeccions es va escollir el preferit del públic, que va resultar ser l'obra Superhost, de Joan Alamar. Gairebé 140 persones hi van assistir en cadascun dels dies de projecció.

El FRAME Film Festival és un festival de curtmetratges amb diferents seus, que s'aniran succeint al llarg del 2024. Riudoms era la primera parada d'aquest cicle. En cadascuna de les seus del festival es programen diferents propostes de recent creació, totes d'autors catalans o espanyols. El curt escollit com a millor en cada seu passa a ser finalista dels premis TALENT FRAME, que es lliuraran en una gala a Tarragona en acabar el festival. L’objectiu principal és difondre i promoure la cinematografia en general i el format del curtmetratge en especial, donant suport així a directors i directores i creant un espai i un circuit de referència on tenen l’oportunitat de donar a conèixer els seus treballs.

Aquesta ha estat la primera vegada que el FRAME Film Festival ha fet parada a Riudoms, obrint així espai a la programació d'arts visuals. Des del Casal Riudomenc asseguren que han quedat sorpresos positivament de "la qualitat i el format" del festival, i que és possible que en els propers anys s'hi doni continuïtat.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.