El Casal Riudomenc celebra el concert del 10è (+2) aniversari

L'espectacle comptava amb talent local: quatre músics riudomencs que tenen una trajectòria molt destacada

Elena Domingo

Periodista

Final del concert de celebració del 10è (+2) aniversari
Final del concert de celebració del 10è (+2) aniversari

L'any 2020 s'hauria d'haver celebrat el desè aniversari de la remodelació del Casal Riudomenc, però la pandèmia de la Covid no va fer possible una commemoració a l'alçada. Aquest 2022-2023 s'ha presentat una programació especial per celebrar aquests 10+2 anys. I l'acte central es va fer el passat 7 de gener al vespre: el concert del 10è aniversari.

L'espectacle va comptar amb la presència de quatre músics riudomencs que van començar a l'Escola de Música de Riudoms i que estan tenint una trajectòria destacada en l'actualitat, tant al nostre país com a l'estranger: Tànit Bono, mezzosoprano; Maria Ferré, especialista en música antiga i barroca que va tocar la tiorba i la guitarra barroca; Marc Torres, pianista; i Sergi Gili, director. Tots ells van estar acompanyats de l'Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus. Un total de 17 músics a l'escenari per celebrar el desè aniversari de la recuperació i remodelació del teatre-auditori, davant d'un públic que va omplir pràcticament tots els seients disponibles.

El repertori escollit per l'ocasió va incloure música barroca amb caràcter nadalenc, però també cançons catalanes i espanyoles del segles XVII i XVIII. Un recorregut per música de Bach, Händel, Vivaldi i Corelli, que va tenir com a punt àlgid de la nit la interpretació de la suite El Amor Brujo, l'obra més coneguda de Manuel de Falla. Com a punt i final de la nit, els músics van interpretar El Cant dels ocells, cançó tradicional catalana que, alhora, també és una nadala.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.