L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal fa un homenatge a la revista L'Om pels seus 55 anys d'història

L'objectiu d'aquests reconeixements és retre homenatge a les capçaleres que fa dècades que estan al peu del canó explicant què passa als seus territoris.

Recollida de l'homenatge a L'Om
Recollida de l'homenatge a L'Om

L'any 2023, L'Om, Revista de Riudoms, la nostra revista, va complir 55 anys d'història. És per aquest motiu que l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) ens va fer un homenatge el passat 20 d'abril, durant la 42a Assemblea de l’ACPC i la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, celebrada a Juneda.

Els reconeixements es lliuren cada any en aquest acte, concretament, després del dinar de germanor entre publicacions. S'entreguen a tots els associats de l'ACPC que celebren xifres rodones: 25, 30, 35, 40, 45 anys, etc. L'objectiu és retre homenatge a les capçaleres que fa dècades que estan al peu del canó explicant què passa als seus territoris. "Un acte que potser queda allunyat dels titulars de cada convenció, però que sense dubte és el que desperta els aplaudiments més forts, perquè tothom present sap l'esforç que significa mantenir les publicacions vives any rere any", expliquen des de l'ACPC.

Aquest any els homenatjats vam ser amb 95 anys d’antiguitat, Cultura; amb 80, Setmanari Montbui; amb 70, Revista Cambrils; amb 60, Sió; amb 55, L'Om; amb 45, Fonoll, Regió 7, La Vall de Verç i La Comarca d’Olot; amb 35, Caliu; i amb 25, Comarques de Ponent i Lo Collet. Es van lliurar davant de més de 130 persones vingudes de tota Catalunya, en un acte organitzat per l'ACPC i per la revista Fonoll de Juneda.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.