Innocentada: Àngel Llàcer buscarà un riudomenc per interpretar a Gaudí en la nova temporada del seu programa de TV3

Després de ‘El Llop’ i ‘La Puntual’, arriba ‘El Trencadís’ per formar la companyia que representarà un musical sobre la vida d’Antoni Gaudí

Àngel Llàcer ha escrit una obra musical basada en la vida de Gaudí
Àngel Llàcer ha escrit una obra musical basada en la vida de Gaudí

Àngel Llàcer ja prepara la nova temporada del seu exitós programa a TV3. Després de ‘El Llop’ i ‘La Puntual’, la nova edició es titularà ‘El Trencadís’ i buscarà per tot Catalunya actors amateurs que representin un nou musical escrit pel propi Llàcer que repassarà els episodis més destacats de la vida d’Antoni Gaudí.

'Gaudí. El musical' comptarà amb cançons com ‘Fill de calderer’, ‘Jo pel meu poble, tot!’ o ‘Abans de creuar, a banda i banda has de mirar’.

Si bé com en les anteriors edicions del programa el càsting serà obert a qualsevol persona que s’hi vulgui presentar, Llàcer reserva el paper protagonista de l’obra, el d’Antoni Gaudí, per a un riudomenc.

Segons l’actor i director, aquesta decisió es pren després de comprovar el talent teatral que hi ha al poble, sent l’únic municipi de Catalunya que compta amb dos actors que han estat seleccionats en cadascuna de les edicions del programa: Tuni Salvadó i Joan Muntó.

Llàcer també apunta que per tal d’interpretar a Gaudí, “el millor és comptar amb algú que sigui del seu poble natal per així reivindicar els orígens de l’arquitecte”.

D’aquesta manera, es dedicarà un capítol especial de ‘El Trencadís’ per emetre el càsting pel paper protagonista, que tindrà lloc al Casal Riudomenc.

Per tal de participar-hi no cal complir cap requisit ni de gènere ni d’edat: l’única condició serà estar empadronat a Riudoms.

Més enllà d'això, ja s’ha avançat que per a la resta de papers de l’obra es vetarà la participació de persones reusenques per evitar confusions i malentesos durant el programa.

Del càsting en sortiran quatre escollits que passaran a la segona fase del programa, ‘El laboratori’, que en aquesta edició no transcorrerà al Món Sant Benet, sinó que es gravarà al Mas de la Calderera.

Està previst que el càsting de ‘El Trencadís’ tingui lloc a la primavera del 2024 per emetre el programa a partir del setembre amb la nova temporada televisiva.

FELIÇ DIA DELS INNOCENTS!

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.