Actors vinculats a Riudoms participen al programa 'El Llop' de TV3

El programa mostra com es prepara des de zero la representació de Terra baixa, d'Àngel Guimerà: una de les obres més conegudes del teatre català

Tuni Salvadó, durant la seva participació a 'El Llop'
Tuni Salvadó, durant la seva participació a 'El Llop'

El passat 19 de gener TV3 va estrenar El Llop, presentat per Àngel Llàcer: un programa d'entreteniment que mostra com es prepara des de zero la representació d'una obra de teatre amb actors amateurs de Catalunya. Hi van participar persones vinculades a Riudoms: al primer s'hi va poder veure la Tuni Salvadó, veïna de Riudoms, coneguda per la seva llarga trajectòria com a actriu en obres de teatre amateur al poble. Salvadó forma part també de Dramèdia Teatre, entitat que, a part de preparar obres de teatre amb actors i actrius amateurs, també organitza cursos de teatre per infants i adults. Al segon capítol d'El Llop hi va participar també Arnau Bedmar, resident a Barcelona però amb ascendència lligada a Riudoms. Tant un com l'altre van passar a la fase següent del concurs: Salvadó optant al paper de Perdigona i Bedmar, al de Xeixa.

El programa El Llop mostra com es prepara des de zero la representació de Terra baixa, d'Àngel Guimerà: una de les obres més conegudes del teatre català. Els actors seleccionats en l'última fase del concurs, un total d'onze, formaran part d'una companyia de teatre que estrenarà i engegarà una gira per tota Catalunya fent parada als principals teatre del país, amb tots els recursos d'una producció professional. En total, el programa tindrà vuit capítols: al quart ja hi haurà el càsting triat, al cinquè es veuran els assajos de l'obra, i al vuitè, una representació de l'obra "a trossos".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.