172 participants a la 6a Cursa dels 10 km

Aquest diumenge 14 de setembre, va tenir lloc pels carrers de Riudoms la 6a edició de la cursa dels 10 quilometres, que des de l'any passat, incorpora la opció dels 5 quilometres.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Fins a 172 corredors van participar a les diferents categories d'aquesta cursa: 10 km, 5 km o 5 km Women Series. Aquesta cursa, organitzada pel Centre d'Estudis Riudomencs Arnau del Palomar i Tretzesports, va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms i una trentena de voluntaris, que van controlar el recorregut i van proporcionar begudes als corredors una vegada finalitzad la cursa.

També va tenir-hi lloc la promoció de l'atletisme entre els més petits i es que es van organitzar fins a tres categories per edat de corredors des dels 3 anys fins als 12, amb molts infants participants. La cursa, va trancorrer pels carrers del nucli de Riudoms, partint de l'avinguda Josep M Sentís a l'alçada de la Palmera i passant per molts indrets com el Pavelló Municipal, la Plaça de l'Església o la Plaça de l'Om. Durant el recorregut, els corredors van estar acompanyats del toc de timbal dels tabalers de la Colla de Diables de Riudoms.

El corredor més ràpid de l'opció dels 10 km va ser Eduard Queralt, del Athletic Track Tarragona, que va completar el recorregut amb tan sols 33 minuts i 11 segons. El corredor més ràpid riudomenc va ser Jordi Ferré Caparó, que va quedar 10è a la classificació total i va acabar el recorregut amb 38 minuts i 9 segons. De les noies, en 10 km, la més ràpida va ser la Paquita Giménez, del Club Tennis Tarragona, amb un temps de 43  minuts i 11 segons.  De les riudomenques, Isabel Gómez Fargas va completar la primera els 10 km amb un temps de 44 minuts i 34 segons.

En la opció dels 5 km el més ràpid va ser Pablo García, del Pratenc A.A., amb un temps de 16 minuts i 19 segons, mentre que el riudomenc més ràpid va ser Josep M Vidal, amb un temps de 19 minuts i 7 segons.