Política

El PP torna a Riudoms amb Eudald Ferraté de candidat

L'empresari riudomenc ha anunciat aquest cap de setmana el seu salt a la política amb els populars, que havien perdut la candidatura als comicis de l'any 2019

Paula Montalvo Paula Montalvo 19/02/2023
PP Riudoms

Eudald Ferraté serà el cap de llista del Partit Popular en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig a Riudoms. El conegut empresari riudomenc ha fet el salt a la política local, tal com ho ha anunciat ell mateix a través de les xarxes socials. 

D'aquesta manera, Ferraté recupera la candidatura del PP a Riudoms, una candidatura que en els anteriors comicis municipals de l'any 2019 no va tenir representació. Tot i això, el cap de llista dels populars ha remarcat en declaracions a L'Om - FemSafareig que es desmarca de la línia de pensament nacional i que vol donar un "enfoc local" a la seva proposta per a governar a l'Ajuntament de Riudoms. 

Ferraté ha assegurat a L'Om - FemSafareig que es presenta a les eleccions perquè creu "que hi ha d'haver un canvi" al poble i que tothom "es vegi representat a l'Ajuntament". En aquest sentit, remarca que està completant el seu equip de persones per a la llista amb veïns i veïnes de Riudoms "de tota mena i de diferents orígens, perquè tothom s'hi pugui sentir representat". 

En referència a la seva proposta, Ferraté aposta per a dur a terme un impuls de les empreses privades al nostre municipi. "Jo sóc una persona que ha treballat molt pel poble i que he fet molt per Riudoms. Hem d'aconseguir que el poble torni a ser un referent a la nostra província", declara.