Política

Francesc Mestre Pellicé pren possessió del càrrec de nou regidor a l'Ajuntament de Riudoms

Va formar part de la llista de Junts per Riudoms a les eleccions municipals de 2019, on ocupava el vuitè lloc

FemSafareig Redacció 28/07/2022
Francesc Mestre Pellicé durant la presa de possessió del càrrec Cedida

Després de la renúncia de la regidora Núria Mas el passat mes de maig, Francesc Mestre Pellicé va prendre possessió del càrrec de regidor en el ple ordinari de l'Ajuntament celebrat el passat 21 de juliol.

Mestre és emprenedor, dissenyador gràfic i creatiu publicitari. Va formar part de la llista de Junts per Riudoms a les eleccions municipals de 2019, on ocupava el vuitè lloc. Ara entra a formar part del govern municipal, però encara no s'han confirmat quines seran les àrees de responsabilitat que tindrà com a nou regidor, ni com quedarà distribuït el cartipàs municipal amb la seva entrada al consistori.

"És un plaer i un honor ser regidor de l'Ajuntament de Riudoms", va explicar durant la presa de possessió. "Dono les gràcies al votant de Junts per Riudoms per confiar en la nostra candidatura el 2019, a l'alcalde per proposar-me formar part de la llista i per la possibilitat de formar part del govern a partir d'avui. És una oportunitat i a la mateixa vegada un repte, que espero assolir amb els mateixos resultats", va assegurar. Mestre també va fer servir una cita de Gaudí per tancar el seu discurs: "Vinc amb ganes de treballar i d'aportar tot el que estigui a les meves mans per ajudar l'equip de govern. Com diria el nostre geni, 'pel meu poble, tot'.